• Nedavno
Wyxy 9 komada Kamenbere za večeru, asortirani set za ventilatore za pribor za oblikovanje ventilatora, uključuju 1 velike lonce otporne na toplinu i 8 peterogonskih ploča
zoom_in

Wyxy 9 komada Kamenbere za večeru, asortirani set za ventilatore za pribor za oblikovanje ventilatora, uključuju 1 velike lonce otporne

KM 1.00

Količina robe
check Dostupno

Postupak proizvodnje visokokvalitetnog platnog softvera-podzemlja, visoka temperatura, zdrava i izdržljiva, neće izblijediti. Napravite obroke više književnije i sigurnije i učinite ručavanje ugodnijim. Jednostavan za čišćenje - kameni proizvodi je čvrst i težak, ostakljena površina je glatka, jednostavna za čišćenje, praktično i svestrano. Svakodnevna upotreba - pribor za posude i ploča koriste se zajedno kako bi se ispunili različite dnevne potrebe. Za za deserte, voćna salata, grickalice, sirove povrće, kolače itd. Obim primene, pećnicu za suđe, ormar za suđe, ormar za suđe. Idealan izbor poklona - ne samo pogodan za vašu vlastitu porodičnu upotrebu, već idealno za uređenje doma, kućanstvo, vjenčanje, rođendan, restoran, porodični radnik ili bilo koju drugu stranu. Set pribora za tanjir velikog kapaciteta zadovoljava različite dnevne potrebe. Nije samo pogodan za vašu vlastitu porodičnu upotrebu, već i vrlo pogodan za uređenje doma, kućanstvo, vjenčanja, rođendane, restorane, obiteljske bankete ili bilo koje druge okupljanja. Specifikacija : Ceramička večera Set Materijal : Keramički proces : Komplet za pakovanje umanjenoj pakovanju : 9-komadni savjeti za pribor za pribor : 1. Slike proizvoda su sve stvarne fotografije, ali zbog faktora kao što su tehnologija snimanja, lagana, itd. , Stvarna primljena boja bit će različita od fotografija, molimo pogledajte stvarni proizvod. 2. Zbog faktora kao što su mjerni alati i metode, veličina proizvoda će imati vrijednost pogreške, garantujemo da je vrijednost pogreške 0-1cm.

Name:
Ceramic dinner set
Material:
Ceramic
Process:
Underglaze
Packing list:
9-piece assorted tableware set:
Tips:
1. The product pictures are all actual photos, but due to factors such as shooting technology, light, display parameters, etc., the actual color received will be different from the photos, please refer to the actual product.:
2. Due to factors such as measuring tools and methods, the product size will have an error value, we guarantee the error value is 0-1cm. :

Slične ponude..