• Nedavno
Perike sa šiškama, Galinine ljepote kratke perike za žene 12 inča valovito smeđe s ružičastim istaknutim prugama otporne na toplotu sintetičke realistične perike.
zoom_in

Perike sa šiškama, Galinine ljepote kratke perike za žene 12 inča valovito smeđe s ružičastim istaknutim prugama otporne na toplotu

KM 1.00

Količina robe
check Dostupno

Perike novog modnog dizajna sa šiškama : vrhunac ružičaste boje daje tamnosmeđoj periki sa kratkim šiškama novi izgled. Isprobajte ove jedinstvene kratke perike s ružičastim prugama i odjednom dobijte komplimente iz cijelog svijeta!. Comfort & Ultra realistične perike : Galinina ljepota kratka smeđa i ružičasta perika dizajnirana je sa 100% ručno vezanim mono gornjim i srednjim dijelom kose kako bi se osiguralo da je linija kose realna, a prirodne spojne šiške stvaraju nedetektabilan završetak. Dvostruko izvučene super-meke sintetičke potke perike šivene su prozračnom i elastičnom kapicom perike(obim glave oko 22" - 23"),koja divno pristaje vašoj glavi. Spremni za nošenje valovite perike : savršena konstrukcija perike oslobađa vaše vrijeme. Otvoreni jezičci za uši čine nošenje naočara lakim. Prošireni vrat vam omogućava da ugurate zalutale dlake ispod i van pogleda. Prirodna linija kose smeđe Bob perike izbjegava ponovno čupanje dodatne gornje kose oko područja dijela. Podešavanja na potiljku omogućuju vam da zategnete ili olabavite poklopac za sigurnije prianjanje. Baby-fine toplinska vlakna : kratka valovita perika za žene kreirana sa Super laganim vlaknima otpornim na toplotu(Može se uviti/ispraviti, ali ne i permirati). 12 inča i 150 grama - što čini periku za kratku kosu tako udobnom i laganom (ali punom), da se nećete ni osjećati kao da je nosite!. Zašto Galinina ljepota : Galina Li kao oboljela od raka i svakodnevna nosioca perike, bolje vas poznaje o tome koje nam perike trebaju. duboko vjerujemo u svijet dobra, gdje dobro dotjerana(posebno naša kosa) vodi u sretniji život. U poređenju sa visokim troškovima ljudske kose, možemo izabrati više boja i stilova od jeftinih sintetičkih perika. Pružamo niz perika razvijenih tako da odgovaraju vašoj svakodnevnoj/cosplay/kostimu. 100% Vaše zadovoljstvo je ono čemu uvek težimo, isto kao što brinemo o kvalitetu proizvoda.

Slične ponude..