• Nedavno
AZURE Rose Gold hidratantna Peel Off maska za lice-Anti Aging, toniranje & pomlađivanje - uklanja mitesere, prljavštinu & ulja - sa zlatom i ružinom vodom - Njega kože Made in Korea - 150ml / 5 Florida.oz.
zoom_in

AZURE Rose Gold hidratantna Peel Off maska za lice-Anti Aging, toniranje & pomlađivanje - uklanja mitesere, prljavštinu & ulja - sa

KM 5.74

Količina robe
check Dostupno

Luksuzna ljepota koju zaslužujete : naša maska za čišćenje i zaštitu od starenja peel off za lice sadrži mješavinu koja pomaže hidrataciji, toniranju, podmlađivanju i zatezanju kože. Naša maska za piling lica efikasno odčepljuje pore, uklanja mitesere i čisti prljavštinu i ulja dok detoksikaciju i hidrataciju vaše kože. Vrhunski aktivni sastojci : naši proizvodi za njegu kože izrađeni su od visokokvalitetnih sastojaka, uključujući ulje ružinog kuka koje vlaži kožu, smanjuje izgled finih linija, nabora i bora tokom večernje boje kože, a 24k zlato pomaže u podizanju izgleda kože uz dodavanje zdravog sjaja. Jednostavan za upotrebu : četkom za lice, aplikatorom za maske ili prstima nanesite ravnomjeran sloj proizvoda na lice, izbjegavajući obrve, liniju kose, područje oko očiju i usne. Sačekajte 20 minuta da se zlatna maska osuši. Kada vrijeme istekne, nasmiješite se da se olabavite i lagano odlijepite, počevši od vanjskih ivica kako biste otkrili trenutno podizanje lica. Isperite preostale ostatke sapunom i vodom. Čista ljepota za njegu kože : znamo koliko je važno biti svjestan onoga što Vam se dešava na licu. Zato smo stvorili naš set za njegu kože sa čistim, 95% prirodnim, veganskim sastojcima bez okrutnosti. Naši proizvodi za njegu kože lica ne sadrže parabene, ftalate i GMO. Naše obećanje : stojimo iza svakog proizvoda koji napravimo. Ako naši proizvodi ne ispune vaša očekivanja, možete nam se obratiti i mi ćemo to ispraviti - bez pitanja!.

Slične ponude..