• Nedavno
Dvostruka ručka nose stezaljkom sa bijelom gumom od 2, opreme za rukovanje materijalima, nosačima za nošenje, usisne čaše alata, poboljšanja kućnog i ručnog alata, ručnih alata, za ručni alati, setovi za ruke.
zoom_in

Dvostruka ručka nose stezaljkom sa bijelom gumom od 2, opreme za rukovanje materijalima, nosačima za nošenje, usisne čaše alata, poboljšanja

KM 0.33

Količina robe
check Dostupno

Dvostruke ručke stezaljke su savršene za granitni, mramor, kvarc, kvarcit, sav kamen, staklo, metal, drvo i bilo koji drugi materijal od lima. Napravljen sa potpuno vulkaniziranim gumenim jastučićem 3/16 "koji će" ugrizniti "u materijal za čvrsti zahvat koji ne klizi i neće oštetiti kamen. Sigurno je ocijenjen za 440 lbs po setu (220 lbs svaki), Sjajnik materijal, jači hvataljka. Sa dvostrukim ručkama, kamenske nožne stezaljke mogu podržati do 4 radnika, a svaka uzima ručicu za osvjetljavanje tereta. Dimenzije : 11,25 "x 4,75" x 9,5 ". Dvostruke ručke stezaljke su savršene za granitni, mramor, kvarc, kvarcit, sav kamen, staklo, metal, drvo i bilo koji drugi materijal od lima. Napravljen sa potpuno vulkaniziranim gumenim jastučićem 3/16 "koji će" ugrizniti "u materijal za čvrsti zahvat koji ne klizi i neće oštetiti kamen. Sigurno je ocijenjen za 440 lbs po setu (220 lbs svaki), Sjajnik materijal, jači hvataljka. Sa dvostrukim ručkama, kamenske nožne stezaljke mogu podržati do 4 radnika, a svaka uzima ručicu za osvjetljavanje tereta. Dimenzije : 11,25 "x 4,75" x 9,5 ". Dvostruka ručka nose stezaljkom sa bijelom gumom od 2, opreme za rukovanje materijalima, nosačima za nošenje, usisne čaše alata, poboljšanja kućnog i ručnog alata, ručnih alata, za ručni alati, setovi za ruke. Dvostruke ručke stezaljke su savršene za granitni, mramor, kvarc, kvarcit, sav kamen, staklo, metal, drvo i bilo koji drugi materijal od lima. Napravljen sa potpuno vulkaniziranim gumenim jastučićem 3/16 "koji će" ugrizniti "u materijal za čvrsti zahvat koji ne klizi i neće oštetiti kamen. Sigurno je ocijenjen za 440 lbs po setu (220 lbs svaki), Sjajte materijal, jači hvatanje. Sa dvostrukim ručkama, kamena noseće stezaljke mogu podržati do 4 radnika, a svaka uzima ručicu za osvjetljavanje tereta. Kapacitet podizanja : sigurno zadivljen : Siguran na 440 lbs po setu (svaka 220 klbs). Težina : 5,5 lbs svaki. 11 lbs po setu. Dimenzije : 11,25 "x 4,75" x 9,5 ". Dvostruka ručka nose stezaljkom sa bijelom gumom od 2, opreme za rukovanje materijalima, nosačima za nošenje, usisne čaše alata, poboljšanja kućnog i ručnog alata, ručnih alata, za ručni alati, setovi za ruke.

Slične ponude..