• Nedavno
Neonski znak po mjeri, NEONCUSTOM 15-60 veliki LED Neonski natpisi prilagođeni za zid, personalizirani neonski znak s imenom primjenjiv na Logo poslovnog kozmetičkog salona za svadbene zabave.
zoom_in

Neonski znak po mjeri, NEONCUSTOM 15-60 veliki LED Neonski natpisi prilagođeni za zid, personalizirani neonski znak s imenom primjenjiv

KM 37.10

Količina robe
check Dostupno

?【Prilagođeni neonski znak】Prilagođeni LED znakovi savršeni su za jedinstvenu personaliziranu dekoraciju zidova i scene, vrlo smo dobri u prilagođavanju neonskih natpisa za vjenčanja, rođendanske zabave, dekoracije spavaće sobe, poslovne znakove, barove, prilagođavanje neonskih natpisa za salon ljepote itd. ?【High-Life LED znak】neonska svjetla koja prilagodite kod nas koristimo visokokvalitetne silikonske LED trake za uštedu energije i ekološki prihvatljive, koje neće promijeniti boju svjetla. Bez buke, LED neonska svjetla su jaka, ali ne zasljepljujuća, meka i glatka na dodir. Do 30.000 sati života. ?【Visoka kvaliteta i izrada 】 neonska svjetla izrađena su od zadebljane akrilne podloge, koristimo najnoviju tehnologiju za pričvršćivanje dna neonske trake na utor na visokokvalitetnoj akrilnoj ploči. Veoma je jak bez upotrebe lepka, lepši, ekološki prihvatljiviji, izdržljiv i može se promeniti u različite trake u boji u bilo kom trenutku. Za razliku od drugih proizvođača neona koji koriste mnogo lepka, a lepak ima veoma kratak životni vek. ?【Referentna Veličina】 ako se prilagođavate za vlastitu pripremu vjenčanja i kozmetički posao-LED Lo Go. Preporučujemo da odaberete 1 liniju 40/50/60 inča, ako je vaš sadržaj 2 linije, preporučujemo da odaberete 2 linije 36/40/45/50/60 inča. To smo pronašli iz naših profesionalnih i godina prodajnih podataka. ?【 Usluga garancije od 1 godine】slobodno prilagodite, obično nam je potrebno 2-4 dana za proizvodnju i 5-8 dana za otpremu. Testirat ćemo sve funkcije prije isporuke, također naši adapteri imaju CE certifikat i dolaze sa 1 godinom garancije. Ako imate bilo kakvih pitanja o prilagođenim neonskim svjetlima, kontaktirajte nas, naše osoblje za korisničku podršku je na mreži 24 sata dnevno da odgovori na vaša pitanja.

Slične ponude..