• Nedavno
DSfeoigy univerzalna kožna futrola Muška struka pakiranja kaiševa za 3,5-6,3 Mobilni telefon torbica 3,5-4,0 inča)
zoom_in

DSfeoigy univerzalna kožna futrola Muška struka pakiranja kaiševa za 3,5-6,3 Mobilni telefon torbica 3,5-4,0 inča)

KM 2.00

Količina robe
check Dostupno

Vertikalni kaiš za kaiš izrađen je od umjerenog kože s glatkom unutrašnjom oblogom kako bi vam pomogao da vaš telefon bude siguran. Snažna magnetska kopča održava uređaj na mjestu i stabilan, što olakšava stavljanje telefona u i iz kućišta pojasa. Pogodno za svakodnevnu upotrebu, ured ili vanjski rad, hodanje, motocikl / bicikl / konj, planinarenje, planinarstvo, trčanje, brze izlete, putovanja, lagana, ne glomazna i ugodna za nošenje na pojasu, Pogotovo ako nemate džep sa pantalone dovoljno velikom da pohranite telefon. Ovaj Fanny paket mobilnog telefona odličan je izbor kao poklon ili poklon za rođendane, dan zaljubljenih, obljetnice vjenčanja, dan oca, božić, zahvalnosti i još mnogo toga. Vertikalni kaišer napravljen je od umjetnosti kože sa glatkom unutrašnjom oblogom za pomoć u svom telefonu Sigurnost.a Snažna magnetska kopča održava uređaj na mjestu i stabilno, olakšavajući svoj telefon u kućište Dnevna upotreba, ured ili vanjski rad, hodanje, motocikl / bicikl / konj, planinarenje, planinarenje, jogging, brza izlaza, putovanja, poslovna putovanja itd. A ne glomazan i ugodan za nošenje na struku, posebno ako Nemate dovoljno džep za pantalone da pohranjujete svoj telefon. Taj mobitel Fanny Pack je odličan izbor kao poklon ili poklon za rođendane, Valentinovo, Dan vjenčanja, Božić, Dan i više. Tip : Torbe Dizajn : Plainpackage uključuju : 1 * Fanny Packif Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo me u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Napomena : Fotoaparat na slici nije na prodaju , neće uključiti u package Polep nemojte koristiti ruku za potresanje Grip stativa. Ručka nosi težinu od oko 1kg, ali sila ruku ruku može biti mnogo veće.

Type:
Pouch
Design:
Plain
Package Include:
1*fanny pack:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Please note:
the camera in the picture are not for sale, will not included in the package:
Please do not use your hand to shake the grip tripod. The handle bears a weight of about 1kg, but the force of the hand shake may be much greater. :

Slične ponude..