• Nedavno
BEGROT elastična traka za perike sa Magictape podesivom trakom za glavu za ivice Lay Hair Wrap Strip čipkasta perika dodatna oprema, pakovanje od 1)
zoom_in

BEGROT elastična traka za perike sa Magictape podesivom trakom za glavu za ivice Lay Hair Wrap Strip čipkasta perika dodatna oprema,

KM 29.55

Količina robe
check Dostupno

Karakteristike : Multifunkcionalna Elastična Traka Sa Magičnom Trakom Može Napraviti Prednje Perike Za Zatvaranje I Prišiti Perike. Materijal : Elastična Traka Je Napravljena Od Poliesterskih Vlakana; Pletenje Je Dobro Za Otpornost, Može Se Protezati Dva Puta Dužine. Veličina : Dužina 60cm(24inch),širina 3cm(1.4 inch) traka za glavu za perike pribor za kosu. Tekstura : Ovaj Elastični Oblog Za Kosu Je Čvrst, Izdržljiv,Recikliran, Prozračan, Mekan, Odgovara Većini Ljudi. Primjena : Bebina Kosa Je Prirodnija I Traka Se Može Sašiti Za Periku Tako Da Kosa Ne Pada Lako. Usluga : Nema Razloga Za Povraćaj Novca, Brza Dostava, 24 Sata Postprodajne Usluge. Multifunkcionalna elastična traka sa magičnom trakom za podešavanje za perike upotreba dodatne opreme 1 : elastična traka za perike za polaganje Ivica dječja kosa. Upotreba 2 : dovoljno dugo rezano, Prišiveno na periku kako bi se izbjeglo opadanje detalji o proizvodu Materijal : 100% izdržljiv elastan Dužina : 60cm/24inch širina : 2.5 cm/1inch 3cm/1.2 inch 3.5 cm / 1.4 inch Boja : Crna količina : 1kom 3kom dobra tekstura : 1. Podesiva Rubna Elastična Traka Za Čipkaste Perike Koristeći Visokokvalitetne Materijale, Meka, Prozračna, Izdržljiva 2. Elastična Traka Za Topljenje Je Izdržljiva I Prozračna, Osiguravajući Prozračnost Uz Održavanje Izdržljivosti Topli Savjeti : Postoje Dva Načina Kada Se Koristi Za Šivanje Perike. Metoda 1 : Može Izrezati Od Sredine I Zaključati Traku Kukom, Dužina Se Može Podesiti. Metod2 : Može Slatko Udicu I Sašiti Je Direktno , Što Je Sigurnije.

Slične ponude..