• Nedavno
Hermetički zatvorena hrana-kontejneri za skladištenje sa poklopcima Plastična kuhinjska ostava bez BPA kontejneri za skladištenje-kontejneri za suvu hranu Set za brašno, žitarice, šećer, kafu, pirinač, orašaste plodove, grickalice itd.
zoom_in

Hermetički zatvorena hrana-kontejneri za skladištenje sa poklopcima Plastična kuhinjska ostava bez BPA kontejneri za skladištenje-kontejneri

KM 2.67

Količina robe
check Dostupno

16 etiketa. 1 Marker. Svestrani kontejneri : ovaj set uključuje četiri čiste prostrane posude. Dva su od 108 oz-savršeno za brašno, šećer ili pirinač. Postoje dvije posude 54.1 oz-upravo ono što Vam je potrebno za grickalice, žitarice ili zob. Poklopci i kontejneri su zamjenjivi radi lakšeg i praktičnog rada. Izdržljivi i svježi : poklopci i dno posuda izrađeni su od polipropilena, što ih čini izdržljivim i dugotrajnim. Kontejneri su antiodor, tako da će biti svježe i ugodno nakon godina korištenja. Štednja prostora : kontejneri se uredno i savršeno slažu. Uštedite prostor i Organizirajte svoju ostavu na privlačan, uredan način. Superiorni poklopci : poklopci imaju ručke za pričvršćivanje koje lako i sigurno zaključavaju kontejnere. Oni stvaraju hermetičku brtvu, održavajući hranu svježom i efikasno propuštajući izolaciju posuda. Zamrzivač, mikrovalna pećnica, sef za pranje posuđa : ovi kontejneri mogu podnijeti ekstremnu temperaturu, tako da možete bezbedno zamrznuti ostatke, peći ih u mikrotalasnoj, a zatim staviti posude u mašinu za pranje sudova. Kao porodična kompanija koja zna i razumije važnost brze, jednostavne i zdrave pripreme i skladištenja, mi u Fine Dine-u držimo vrlo visok standard za kuhinjsko posuđe. Naša kompanija razvija visokokvalitetni stakleni, servo i kuhinjski alat koji ne samo da izgleda sjajno, već čini iskustvo kuvanja i serviranja još ugodnijim. Ovaj set kontejnera sadrži četiri velika kontejnera, 2 od 108 oz i 2 od 7654.1 oz. Svaki od njih ima hermetički zatvoren poklopac, savršen za čuvanje brašna, šećera, pirinča, grickalica, bombona i kolačića. Bez prolivanja, bez ustajanja, bez trajnog mirisa hrane. Uredno se slažu i lako se gnijezde. Koliko bolje može biti?.

Slične ponude..