• Nedavno
Moj bonus mama s poklopcem slame izoliranog čaša majčin tema Theme Theme kafe vakuum Jug vodeno staklo od nehrđajućeg čelika boca kava putnička krigla otpornost na prosipanje (20oz)
zoom_in

Moj bonus mama s poklopcem slame izoliranog čaša majčin tema Theme Theme kafe vakuum Jug vodeno staklo od nehrđajućeg čelika boca

KM 18.00

Količina robe
check Dostupno

Ova krigla ima tanku bazu koja odgovara vašem automobilu, kamionu, kolica za golf i držač za čaše broda. Za sigurnost ne koristite sredstva za čišćenje koja sadrže izbjeljivač, hlor, abrazive i / ili oštre hemikalije. Ova krigla ima tanku bazu koja odgovara vašem automobilu, kamionu, kolica za golf i držač za čaše broda. Donesite svoju piću sa sobom i uživajte u omiljenim osvježenjima bilo kada, bilo gdje.Kad punjenje plovila s ključaćom tečnošću, ostavite da se tečnost ohladi sa poklopcem najmanje 3 minute prije nego što pričvrstite poklopac. Nemojte koristiti mikrovalnu pećnicu za grijanje. Ispustite ove čaše sa spužvom tkaninom ili spužvom loptom umočen u toplu vodu i izdvojila se na sušenje zraka. Pakovanje - 304 šalica od nehrđajućeg čelika + prozirno brtvljenje prstena + kutija + kutija.Pakovanje - 304 šalica od nehrđajućeg čelika + prozirno brtvljenje prstena + kutija + kutija. Za razliku od ostalih krigle od nehrđajućeg čelika, naše krigle od nehrđajućeg čelika nude čist, nemetalni ukus. Donesite svoju piću sa sobom i uživajte u omiljenim osvježenjima bilo kada, bilo gdje. Za razliku od ostalih krigle od nehrđajućeg čelika, naše krigle od nehrđajućeg čelika nude čist, nemetalni ukus. Vakuum dvostruka izolacija zadržava pića vruće i hladno za do 6 sati toplo i do 12 sati hladno!. Materijal - Naša krigla od nehrđajućeg čelika neće puknuti, hrđa. Dizajn - Suncokretorni cvjetovi Tihi volite kafe šalica sadrži klizni poklopac, otporni na širok otvaranje otpornih na prosipanje i otvaranje za višekratnu upotrebu za lako čišćenje i brzo punjenje. Štaviše, naša Termos Cupa prihvaća dizajn zaštite od znoja, koji nije lako kliznuti, a dvoslojni dizajn prostora sprječava vas da se sami skačete. Dimenzije - Dimenzije termos šalice od nehrđajućeg čelika - 8,8 cm x 7,1cm x 17cm. Pogodno - odlično za uredske radnike, vozače, studente, nastavnike, roštilj stručnjake za roštilj, zabave, mornare i još mnogo toga. Držite pića kao hladna (ili vruća) jer je nauka omogućuje tumbleru za pakovanje od nehrđajućeg čelika : 1 * 304 od nehrđajućeg čelika za usne + prozirno brtveno prsten za usnu + priključak od nehrđajućeg čelika + okvir Savjet : 1. Pogodno - odlično za uredske radnike, vozače, studente, nastavnike, roštilj stručnjake za roštilj, zabave, mornare i još mnogo toga. Poseban poklon za vašu majku, uskoro će biti prijatelji, najbolji prijatelji, voljeni onica na godišnjicama, praznicima, Dan zaljubljenih, majčin dan, Dan, Dan zahvalnosti, Božić ili Djevojke.

Slične ponude..