• Nedavno
Slatka Kitty noćna lampa, GoLine pokloni za žene tinejdžerke beba, noćna svjetla za djecu spavaća soba, slatka Božićna Kitty silikonska noćna svjetla za djecu malu djecu.
zoom_in

Slatka Kitty noćna lampa, GoLine pokloni za žene tinejdžerke beba, noćna svjetla za djecu spavaća soba, slatka Božićna Kitty silikonska

KM 3.33

Količina robe
check Dostupno

Pritisnite glavno dugme za uključivanje na dnu da biste ga uključili i lampa će ostati u normalnom načinu rada sa toplim bijelim svjetlom;. ?[Noćno svjetlo u 7 boja] način disanja u 7 boja će se družiti s vama cijelu noć. Napunite cat lamp do kraja kroz upakovani USB kabl pre upotrebe;. Divan kitty dizajn,ručna veličina, eye-friendly LED u 7 Boja, vaš je najbolji izbor za rođendanski poklon, božićni poklon, poklon za novorođenčad za djecu bebe djevojčice dječaci. Dodirnite silikonsku površinu da se prebacite na automatski način disanja u 7 boja, stanje pripravnosti, a zatim se sukcesivno vratite u režim normalnog bijelog svjetla;. Dodirnite silikonsku površinu da se prebacite na automatski način disanja u 7 boja, stanje pripravnosti, a zatim se sukcesivno vratite u režim normalnog bijelog svjetla;. Ako želite da isključite lampu, ponovo pritisnite glavno dugme za uključivanje. Ako želite da isključite lampu, ponovo pritisnite glavno dugme za uključivanje. ?[Najbolji slatki pokloni za žene mama Teen Girls Cat Lovers] : Super slatko mačje lice napravljeno od silikona koji se može prati bez BPA daje prijatno mekan dodir, vaša je najbolja ideja za poklon za žene koje vole mačke. Pritisnite glavno dugme za uključivanje na dnu da biste ga uključili i lampa će ostati u normalnom načinu rada sa toplim bijelim svjetlom;. Ako želite da isključite lampu, ponovo pritisnite glavno dugme za uključivanje. Pritisnite donje dugme za uključivanje/isključivanje da ga uključite / isključite. ?[All-Night Companion] : ugrađena litijumska baterija od 1200m Ah podržava prenosivu upotrebu do 15 sati. Dodirnite silikonsku površinu da biste se prebacili između režima normalnog bijelog svjetla, 7-kolornog režima disanja i režima pripravnosti. Sa mekom svetlošću, radi kao bebi čuvar tokom cele noći i pomaže vam u promeni pelena i dojenju. Ako želite da isključite lampu, ponovo pritisnite glavno dugme za uključivanje. Napunite cat lamp do kraja kroz upakovani USB kabl pre upotrebe;. ?[Božićni rođendanski pokloni za djecu Dječaci Djevojčice dob 1 2 3 4 5 6 7 8] : ručna veličina i ekološki dizajn čine ga savršenom spavaćom sobom, radnom sobom, noćnim dekorom dječje sobe, kao i fantastičnom idejom poklona posebno za djecu, djevojčice i dame.Napunite cat lamp do kraja kroz upakovani USB kabl pre upotrebe;. ?[Veličina od 6 inča, bez daljinskog] : ova verzija ne dolazi sa daljinskim upravljačem, samo podržava kontrolu dodira. Napunite cat lamp do kraja kroz upakovani USB kabl pre upotrebe;.

Slične ponude..