• Nedavno
Mabek Kupov za kupaonicu Snažna magnetska kuka za vješalica za jaku zaštitu za hlađenje Hunder Ključ za kuhanje za kućnu kuhinju Organizacija za pohranu kuhinje.
zoom_in

Mabek Kupov za kupaonicu Snažna magnetska kuka za vješalica za jaku zaštitu za hlađenje Hunder Ključ za kuhanje za kućnu kuhinju Organizacija

KM 3.00

Količina robe
check Dostupno

Ovi idealni za upotrebu kao kuke za ručnik za kupatilo, kuke za ručnik za tuširanje, kuke za ručnik ili kaputi ručnike itd. * Karabiner od nehrđajućeg čelika vrlo je jednostavan za upotrebu, a karabiner se otvori i zatvara i zatvara se lako i bez problema Brza veza. * Možete instalirati bilo gdje koje želite instalirati pribor. * Naše spajalice savršene su za unutarnju / vanjsku upotrebu. ✯Designed sa čistim linijama i savremenim stilom, čine vašu kupatilo jednostavnim. Ovi idealni za upotrebu kao kuke za ručnik za kupatilo, kuke za ručnik za tuširanje, kuke za ručnik ili kaputi ručnike itd. * Karabiner od nehrđajućeg čelika vrlo je jednostavan za upotrebu, a karabiner se otvori i zatvara i zatvara se lako i bez problema Brza veza. * Možete instalirati bilo gdje koje želite instalirati pribor. * Naše spajalice savršene su za unutarnju / vanjsku upotrebu. ✯Designed sa čistim linijama i savremenim stilom, čine vašu kupatilo jednostavnim. Kategorija proizvoda Magnetske kuke Material Magnet Shapesingle kukaicle brojevi magnetski materijal težina težine 30kgstylemodern minimalistički.

Slične ponude..