• Nedavno
AirPod Freed futrola, kompatibilan poklopac kućišta AirPod 1/2 s pritiskom na udarce za klikateka naklonjenim poklopcem.
zoom_in

AirPod Freed futrola, kompatibilan poklopac kućišta AirPod 1/2 s pritiskom na udarce za klikateka naklonjenim poklopcem.

KM 4.24

Količina robe
check Dostupno

[Čvrsto i ne padajuće] ne klizalo za izradu, preciznost oblikovanog da čvrsto uklopili svoj zrak tab 2/1. Ako volite naše proizvode i uslugu, ostavite iskren pregled da nas podržite, hvala puno ,. Savršeno odgovara oblici vašeg kofera za punjenje zraka, čvrsto se, ali ne pretjerano čvrsto. [Usluga prodaje] Fokusiramo se na vaše iskustvo, bilo kada kada naiđete na bilo koji problem, uvijek nas možete kontaktirati da bismo se bavili njim. [Savršena kompatibilnost] Poseban smrznuti slučaj dizajniran je da bude kompatibilan sa zrakom pod 2 i zrakom pod 1 (nije kompatibilan sa zrakom Pod Pro / Air Pod 3. VAŽNA NAPOMENA : 1. Air Pod 1/2 futrola odgovara zračnom pod 1/2, a ne za 2019 Air Pod Pro i 2021 Air Pod 3. generacija, 2022 Air Pod 2. [Usluga prodaje] Fokusiramo se na vaše iskustvo, bilo kada kada naiđete na bilo koji problem, uvijek nas možete kontaktirati da bismo se bavili njim. Dolazi s kukom za planinarenje za jednostavnu prenosivost. Savršeno odgovara oblici vašeg kofera za punjenje zraka, čvrsto se, ali ne pretjerano čvrsto. [Priključak za punjenje] Slučaj podržava ožičene punjenje i bežično punjenje.[Savršena kompatibilnost] Poseban smrznuti slučaj dizajniran je da bude kompatibilan sa zrakom pod 2 i zrakom pod 1 (nije kompatibilan sa zrakom Pod Pro / Air Pod 3.

Slične ponude..